Frederik Løchte i aktion.
Frederik Løchte i aktion.
Foto: Kennet Havgaard/Dansk Tennis Forbund
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Davis Cup rykker ind i Gentoftehallen

Tennislandskamp spilles i Gentofte

Danmarks kommende tennislandskamp i Davis Cup-turneringen mod Egypten 7.-8. april bliver spillet i Gentoftehallen, hvor der bliver plads til over 1000 tilskuere .

Dansk Tennis Forbund og Gentofte Kommune samarbejder om afholdelsen af kampen, der spilles i Europa/Afrika Gruppe II – det tredjehøjeste niveau i landsholdstennis.

“Der er rigtig mange aktive tennisspillere i Gentofte Kommune, så det glæder mig, at vi nu kan tilbyde dem og alle andre interesserede at opleve det danske Davis Cup-hold i aktion. Der er altid en god stemning til tennislandskampene, og vi er overbevist om, at det også vil blive tilfældet i Gentofte,” siger Henrik Thorsøe Pedersen, formand for Dansk Tennis Forbund, i en pressemeddelelse.

Borgmester Hans Toft er også tilfreds med, at Danmarks bedste tennisherrer lægger vejen forbi Gentoftehallen, der blev indviet i 2016.

“Det er spændende at være værtskommune for et Davis Cup-opgør og dermed føje endnu en international begivenhed til den lange række af øvrige idrætsaktiviteter i vores kommune. Tak til de lokale foreninger og ildsjæle, som har muliggjort dette i samarbejde med Dansk Tennis Forbund,” siger Hans Toft i en pressemeddelelse.

Lokale klubber hjælper

Gentofte Kommune har 3.612 registrerede tennisspillere fordelt på de tre lokale tennisklubber HIK, Gentofte Tennisklub og Skovshoved Tennis.

Klubbernes frivillige kræfter er uundværlige i forbindelse med en Davis Cup-kamp, hvor der blandt andet skal lægges et specielt tennisgulv i hallen.

Davis Cup-opgøret mellem Danmark og Egypten spilles bedst af fem kampe henover to dage. Lørdag spilles der to singler, mens der søndag spilles en double efterfulgt at to singler. logy

Publiceret: 26. Februar 2018 18:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Villabyerne

Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt