Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

DEBAT: Alting er ikke lutter lagkage og smil i Gentofte

Colette Brix, formand for DESA, Dansk Erhvervssammenslutning

Direktør i Fødevarestyrelsen Esben Egede Rasmussen skriver 23. januar i Villabyerne, at der er lutter lagkage og klistermærkesmil over hele linjen med smiley'er til alle butikker i Gentofte og omegn.

Det er utroligt, at han ikke benytter kritikken til at lytte til butikkernes oplevelse af besøg, som ikke er specielt rare, og som føles som hetz.

Hvor havde det været befriende, hvis han havde rakt hånden ud og taget en rundtur med mig til butikkerne i kommunen, som ikke ser tingene på samme måde, som han gør. Men han kan åbenbart kun igangsætte en razzia.

Det er ærgerligt, at vi kan tale så meget forbi hinanden, vi i forretningerne og dem i styrelserne, der skal kontrollere os.

Direktøren for Fødevarestyrelsen henviser kækt til, at “sådan fungerer det i retssamfundet”.

Men DESA's kritik er netop, at det ikke kan være rimeligt, at en kontrollant kan lukke en forretning, et livsværk, uden at have en dommerkendelse. Sådan fungerer et rigtigt retssamfund med retssikkerhed ikke!

Esben Egede Rasmussen bør tage en tur i et par af gaderne med mig – og gerne sammen med Villabyerne – så han kan se virkelighedens verden og ikke kun fra den anden side af skranken.

Publiceret: 09. Februar 2018 15:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Villabyerne