Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

DEBAT: Anmodning til borgmester Hans Toft

Vibeke Ankerlin, Dyssegårdsvej 56, Dyssegård

Kære borgmester Hans Toft.

Velkommen i det nye år 2018. Jeg håber, at du måske kan finde tid til at mødes med mig nu, hvor du også er blevet formand for Økonomiudvalget og vil beskæftige dig med godkendte lokalplaner, for eksempel byggesager. Måske vil du blive lidt nysgerrig og undre dig over, at en sag, som er startet i 1999, stadig lever sit eget liv uden afslutning 19 år efter.

Du ved sikkert, at jeg har bedt dig om et møde i to år, men jeg har ikke haft heldet med mig til, at du afså tid. Det er dig, jeg ønsker at møde, men har trods alt alligevel også skrevet til et andet byrådsmedlem, som desværre ikke har svaret på mine mails.

Nu prøver jeg igennem Villabyerne at få kontakt til dig. Jeg er ganske vist ikke en rig og stor kanon her i kommunen, der kan komme med værdiladede trusler, ej heller er vi nabo til Uffe Elleman Jensen, heldigvis har jeg andre gode naboer.

Vil du ikke give mig ret i, at 'små' har også ret til at blive hørt?

Jeg ser frem til at høre fra dig og ikke mindst til at mødes med dig. Hvis du ikke synes det skal være på rådhuset, er du meget velkommen på min bopæl.

Publiceret: 17. Januar 2018 18:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Villabyerne