Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

DEBAT: Det er Enhedslisten, der ikke vil dialogen

Andreas Weidinger (K), kandidat til KV17

I Villabyerne 3. oktober kunne man læse kandidatinterviewet med Enhedslistens Jeanne Toxværd, hvor hun påstår, at vi mangler en demokratisk dialog i Gentofte.

Den påstand bliver fulgt op af et meget voldsomt udsagn om, at lokaldemokratiet i Gentofte minder om 'enevælde'.

Men undskyld mig: Hvordan kan vi mangle demokratisk dialog i en kommune, hvor 17 ud af 19 byrådsmedlemmer på tværs af partier fra højre- til venstrefløjen stemmer for langt størstedelen af de politiske aftaler? Den gode dialog og det stærke brede samarbejde i Kommunalbestyrelsen blev stadfæstet, da Kommunalbestyrelsen i 2016, til stor beundring i andre kommuner, stemte for et bredt to-årigt budgetforlig, der gælder på tværs af to valgperioder.

Sandheden om demokratiets tilstand i Gentofte er nok nærmere, at vi har en rigtig god demokratisk samtale, men at Enhedslisten hårdnakket nægter at deltage i den.

Den linje kender vi så udmærket fra partifællerne på Christiansborg, men det ville klæde Jeanne Toxværd at lægge den populistiske Rasmus Modsat-tilgang til politik på hylden og deltage i det konstruktive samarbejde, de øvrige partier har til gavn for borgerne i Gentofte.

Publiceret: 11. Oktober 2017 16:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Villabyerne

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt