Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

DEBAT: Det I ikke ser, ser vi andre som hundeejere

Jes Rasmussen, Smakkegårdsvej 141, 2. th.,Gentofte

Jeg er som hundeejer igennem mange år vant til at lufte min hund flere gange dagligt, dette være sig i al slags vejr.

Dette er ingen tvang, tværtimod, men et must for hundens trivsel, og glæden ved at møde andre mennesker og hunde i

samme situation som mig selv er stor.

Desværre møder jeg ofte hunde, der bliver luftet af au pair piger, det vil sige unge kvinder, der bliver sat til at lufte husstandens hund som et led i deres husarbejde, og dette er ikke altid et kønt syn at være vidne til.

Hundene bliver trukket rundt, revet i, hvis de ikke makker ret. Pigerne lader dem ikke besørge færdigt, så der er absolut ingen glæde for hunden i den situation, tværtimod.

Det kræver ligeledes, at når hundene har besørget, at man samler op efter dem. Dette tror jeg ikke, au pair pigerne har forestillet sig, da de sagde ja til jobbet i Danmark, at man skal samle afføring op efter husdyr.

Dette er ikke et angreb på au pair pigerne, men deres ejere. Hvorfor have husdyr, når man ikke kan varetage de forpligtelser, der følger med ved at have husdyr? Eller sagt omvendt, bliver jeres børn passet på samme måde som

hundene af au pair pigerne? Blot en anskuelse.

Et godt råd må være at undervise au pair pigerne, hvordan man behandler dyrene, eller fritage dem for den byrde, de nok ikke synes om, eller fravælg husdyret, hvis det ikke får den omsorg, det fortjener.

Publiceret: 24. Februar 2017 11:45

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Villabyerne

ANNONCER
Se flere