Arkivfoto
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

DEBAT: DSBs overgreb mod Charlottenlund Cykler

Ole Rossel, arkitekt MAA, Rådhusvej 17, Charlottenlund

Charlottenlund Cykler har langt ud over mands minde været et særdeles værdsat serviceindslag i nærområdet, og René Jeppesen har med faglighed, godt humør og stor hjælpsomhed sørget for at holde vore cykler i topform.

Med cykelforretningen og Bread Station på hver side af den nedlagte station er der – på trods af DSB Ejendommes fremfærd - fremvokset et hyggeligt lokalmiljø.

DSB's totale nedlukning af stationen har hidtil været deres mest markante bidrag til trivslen i Charlottenlund, og nu tillader de sig endnu en gang at optræde med uklædelig magtbrynde over for cykelforretningen og dermed lokalmiljøet.

At cykelforretningen skulle ligge for tæt på banen er et latterligt argument fra DSBs side.

Togene er helt nede i hastighed, når de passerer cykelforretningen, da de er ved at stoppe ved perronen. Hvori består risikoen?

Mig bekendt har cykelforretningens beliggenhed aldrig givet anledning til gener for den togdrift, hvis manglende regularitet af helt andre årsager gennem de sidste år har været et konstant irritationsmoment for området.

En kreds af investorer vil bringe cykelforretningens faciliteter op på tidssvarende niveau – og alligevel fremturer DSB i deres kyniske selvforståelse som ejer af arealet.

Har DSB ikke et ansvar over for lokalmiljøet?

Hvor ligger den samfundsmæssige gevinst i at ødelægge René Jeppesens forretning og efterlade ham med en uovervindelig økonomisk byrde – mens man berøver lokalområdet en værdsat forretningsdrivende og en nødvendig let tilgængelig service i forhold til samfundets tilstræbte mål om at få så mange som muligt til at tage cyklen til toget?

Alle gode kræfter må nu samles om at stoppe DSB's brutale fremturen og støtte René Jeppesen. Mød op i butikken og skriv under på hans liste.

Hvor er Hans Toft henne i denne sag?

Publiceret: 24. Maj 2017 15:30

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Villabyerne

ANNONCER
Se flere