Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

DEBAT: Enhedslisten går ind for lønstigninger på 31,4% til kommunalpolitikerne

Ole Lund Petersen, Stolpehøj 104, 2.sal tv, Gentofte

I forbindelse med en drøftelse i Kommunalbestyrelsen den 27. marts var der et punkt 20, som Enhedslisten havde bedt om, man drøftede.

Det drejede sig om vederlag til forkvinder/mænd næstforkvinder/mænd i § 17 stk. 4 udvalg, som er de udvalg, hvor borgerne bliver inddraget i den politik, der skal føres i Gentofte Kommune.

Dette kalder Enhedslisten ”de skrækkelige udvalg”, ja demokrati er ikke Enhedslistens stærke side.

Man kan undre sig over, at Jeanne Toxværd taler om økonomisk ansvarlighed, når samme person i december 2016 stemte for, at vederlaget til formænd og næstformænd skulle stige jvf. en folketingsbeslutning med 31,4%

Socialdemokratiet spurgte interesseret ind til, hvorfor hun havde taget punktet op, og om vi skulle drøfte vederlagene igen?

Hvad var Enhedslistens svar?

Desværre knækkede min ryg under punkt 7 den 12. december, derfor stemte jeg for en stigning af vederlagene? At liste Ø den 19. december igen stemte for en stigning, viser jo tydeligt, at liste Ø går ind for, at man som kommunalbestyrelsesmedlem skal have en lønstigning på 31,4%.

Borgmesteren oplyste, at det ville koste kommunen ca. 1 million ekstra i vederlag på et år.

Hvis Jeanne Toxværd havde stukket piben ind og erkendt, hun var ude på dybt vand, kunne man bære over med hendes forklaring, men som sædvanlig fortsatte Jeanne i en skinger tone og talte om, at Socialdemokratiet og Kommunalbestyrelsen ikke var økonomisk ansvarlige; så bliver man noget overrasket som vælger.

Jeg vil da opfordre Enhedslisten til at tænke lidt over følgende:

Når du lytter, kan du lære hvad andre ved!

Husk at Socialdemokratiet ikke sidder på bænken, men det er stemmer, der arbejder.

Publiceret: 05. April 2017 07:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Villabyerne

Bøger
Forsiden netop nu
ANNONCER
Se flere