Arkivfoto: Signe Haahr Pedersen
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

DEBAT: Find en løsning, DSB

Hans Denver, Rådhusvej 47, Charlottenlund

Det er en nedslående nyhed, at vor lokale cykelsmed René Jeppesen ikke kan se sit fremtidige virke i møde i lokalerne ved stationen. Det på trods af, at placeringen netop her, hvor pendlerne kan aflevere cyklen til reparation om morgenen og hente den igen om aftenen, er superb.

Det fremgår af Villabyernes gennemgang af sagen, at problemet er, at bygningerne ligger på en lejet grund, og at DSB er utilbøjelige til at forlænge lejemålet efter dets udløb i 2022.

Et andet problem er, at lokalerne savner vand og kloak - med andre ord muligheden for at indrette toilet mv. i lokalerne.

Jeg vil, og jeg tror på mange lokale borgeres vegne, opfordre DSB til at udarbejde en løsning, der sikrer bevarelsen af lokalerne.

Vi er mange, der dagligt udviser tolerance og tålmodighed med servicen fra DSB's side. Vi må anmode DSB om også at udvise en kulance og et overblik, der medfører, at vi også i fremtiden kan få repareret vore cykler ved stationen.

En løsning kunne være at DSB 'byggemodner' grunden med vand og afløb, og at René Jeppesen bekoster toiletfaciliteter.

Jeg tillader mig at gå ud fra, at DSB ikke tillægger den omtalte for sent betalte leje i en meget kort periode under svær sygdom (som det fremgår af Villabyerne) nogen særlig vægt. Alt andet vil være for sølle.

Publiceret: 02. Juni 2017 23:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Villabyerne

ANNONCER
Se flere