Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

DEBAT: Hans Toft - borgmester for de udvalgte?

Vibeke Ankerlin, Dyssegårdsvej 56, Dyssegård

Kære borgmester Hans Toft.

Det var desværre ikke overraskende, at du ikke har svaret på min anmodning om et møde, som jeg bad om i Villabyerne den 16. januar.

Igennem kommunalvalget i november 2017 stod du udenfor flere forretninger og uddelte valgpjecer, hvilket var fint, at du tog dig tid til. Dit valgmotto var 'Lytter og handler', og jeg tænkte, det var alle tiders, så ville du nok også lytte til mig, som i to år har prøvet at få et møde med dig.

Er du virkelig kun borgmester for de udvalgte? Jeg kunne efterhånden få den tanke. Du har fået så meget ros og omtale i pressen, at du måske svæver på en lyserød sky og slet ikke ser virkeligheden omkring dig.

Tænk engang, at flytte 50-80 cm overkørsel fra den ene side til den anden side skal være så stort et problem, at to overkørsler pludselig tæller som tre overkørsler.

Park og Vej vil have vores campingvogn spærret inde, og vi skal søge om tilladelse til at køre over fortovet for at køre en tur. Behandlingstiden i Park og vej vil vare 10 dage.

Vi har haft to biler og én campingvogn stående side om side siden 1999 uden problemer, nu er to biler gemt væk i en garage, og så bliver det pludseligt regnet som tre overkørsler?!

Du er formand for Økonomiudvalget, som nu vil beskæftige sig med f.eks. byggesager. Dermed synes jeg at have en berettiget forventning om, at du vil lytte til vores sag, som har stået på siden 1999, hvor jeg første gang var på rådhuset og talte med Park og Vej.

Jeg vil til enhver tid foretrække at mødes med dig i stedet for at skrive via Villabyerne. No offence, Villabyerne.

Publiceret: 06. Februar 2018 22:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Villabyerne