Vor læser har taget dette billede for at illustrere parkeringskaosset.
Vor læser har taget dette billede for at illustrere parkeringskaosset.
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

DEBAT: Hospitalets parkering

Jørgen U. Fangel, Fauerholm Allé 7, Gentofte

Som det tidligere er fremgået af artikler og indlæg i Villabyerne, er naboerne til Gentofte Hospital stærkt generet af de mange biler, som af personalet hver morgen parkeres på de omgivende villaveje.

Vi er flere naboer, der gentagne gange har henvendt os såvel til hospitalet som til kommunen herom, men begge steder er man immune over for problemet.

Flere af de omgivende villaveje er så overfyldte med personalets biler, at gæster og håndværkere til beboerne må parkere langt væk. Især Anemonevej er hårdt ramt og nærmest ufremkommelig.

Nu har hospitalet sat ejendommen på hjørnet af Niels Andersens Vej og Anemonevej til salg.

Som det fremgår af boligsiden.dk, er der tale om en misligholdt og nedrivningsmoden villa fra 1919 med en beliggenhed, som næppe kan være attraktiv for en køber. Den har tydeligvis af hospitalet været anvendt til lidt af hvert gennem tiden. Der forlanges ikke desto mindre knap 7 millioner kr. for ejendommen. Grunden er på 1.107 kvm.

I stedet for at forsøge at score en gevinst, burde hospitalet lette de mange gener for naboerne og udlægge matriklen som parkeringsplads. Der vil være plads til et betydeligt antal biler. Matriklen grænser direkte op til hospitalets matrikel.

Publiceret: 25. April 2017 15:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Villabyerne

Bøger
Forsiden netop nu
ANNONCER
Se flere