Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

DEBAT: Hvad skal man med lokalplaner, når man bare kan ændre dem?

Edelbo Feldthusen, Stjerneborg Allé 6, Dyssegård

På Søborg Hovedgade 11 og 13 har der siden 1970 været offentlige parkeringspladser.

De blev meget benyttet af kunderne til forretningerne på Søborg Hovedgade på strækningen mellem Dyssegårdsvej og Frederiksborgvej samt beboerne i etageejendommen Søborg Hovedgade 10a og 10b, som fik dispensation for at have egne parkeringspladser, da det blev bygget i 1986-1987.

Resultat: Der bliver parkeret foran udkørsler fra villaerne og ud foran udkørslen fra Stjerneborg Allé, det vil sige man kan let blive en halv til en hel time forsinket, når man skal ud, hvis man da overhovedet kommer ud.

Nogle kunder kommer også meget forsinket til f.eks. damefrisør, andre finder nu helt andre steder at gøre deres ærinder. Forretningslivet lider meget efter dette.

1. november blev der afholdt et vælgermøde i Vangede, hvor de fleste partier var til stede. Her blev der spurgt ind til, hvorfor man laver lokalplanen om, fordi en byggematador har fået lov til at købe parkeringspladsen.

Partierne Konservative, Venstre, Radikale og Socialdemokraterne, som er de fire partier, der står bag den kedelige og upopulære lokalplansændring, undlod at kommentere deres sørgelige beslutning.

De Konservative har ret i det, de skriver på valgplakaterne: 'Resultaterne tæller' - desværre i negativ retning.

Publiceret: 20. November 2017 22:15

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Villabyerne

Spidskandidatinterview: “Jeg synes, vi har en bred vifte af gode kulturhuse”
Spidskandidatinterview: “Jeg synes, vi har en bred vifte af gode kulturhuse”
Valget netop nu