Kommunalvalg 2017
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

DEBAT: Hvor står S i forhold til et kulturhus?

Anne Hommel, Ordrupvej 4, Charlottenlund

Onsdag den 13. september havde Enhedslisten, Alternativet og SF inviteret til samtalesalon på Hovedbiblioteket omkring behovet for et kulturhus i Gentofte.

Vil Socialdemokratiet bakke op om et alsidigt og mangfoldigt kulturhus, som samler borgerne på tværs af kommunen og vil partiet støtte det økonomisk? I de senere år har borgere på tværs af partifarve arbejdet for at få et kulturhus i Gentofte Kommune. I februar 2017 afslog Kommunalbestyrelsen med bl.a. Irene Lütkens (S) stemme statens tilbud om leje af alle bygningerne i Charlottenlund Slotspark.

Vil Socialdemokratiet i Gentofte støtte op om et stærkt fællesskab på kulturområdet og en langsigtet visionær kulturpolitik i kommunen?

Hvad er forskellen mellem konservativ og socialdemokratisk kulturpolitik i Gentofte?

Irene Lütken (S) har i en længere periode kørt sit eget løb med kulturprojektet Slotsgruppen omkring kunstudstillinger på Charlottenlund Slot på trods af, at vi i forvejen har Ordrupgaard og Øregaard Museum. Er dette udtryk for partiets vision omkring kulturpolitik i Gentofte?

I forhold til Socialdemokratiets slingrekurs om kultur på Charlottenlund Slot er der nu behov for at kende partiets holdning.

Publiceret: 27. September 2017 21:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Villabyerne

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt