Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

DEBAT: Hvorfor os?

8.y på Tjørnegårdsskolen

Vi mener, at en mulig lockout vil have meget negative konsekvenser for vores skolegang, og specielt 9. klassernes eksamen vil blive påvirket.

Det har længe set sort ud i forhandlingerne mellem Kommunernes Landsforening og Danmarks Lærerforening, hvilket har resulteret i en varsling af både strejke og lockout.

Der bliver nødt til at blive taget hensyn til os skoleelever, fordi det er os, der bliver ramt af konsekvenserne.

Desuden er det ikke kun os, der rammes. Alle rammes.

Vi gik også i skole under den sidste lockout af lærerne, hvilket betød, at de tabte timer skulle indhentes efterfølgende. Derfor gik vi længere tid i skole, og vores aktiviteter efter skole måtte udskydes.

Vi går meget i skole, det fylder en stor del af vores liv. Skal timerne indhentes efter en lockout, skal vi tilbringe endnu mere tid i skolen.

LÆS OGSÅ: Skoleelever: "Det går ud over os, og vi bliver ikke rigtig hørt"

Vi har en allerede stressende hverdag - den bliver bare endnu mere stressende. Elever, der skal til afgangseksamen, om det er i folkeskolen eller gymnasiet, rammes særlig hårdt. Det er respektløst for deres arbejde gennem mange år.

KL bliver nødt til at se det fra vores vinkel, det gavner hverken dem eller os. De ødelægger vores fremtid - Danmarks fremtid. De skal lytte til os, se os, forstå os.

Giv lærerne en arbejdstidsaftale, og lad os fortsætte med at gå i skole.

Publiceret: 14. Marts 2018 13:00
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Villabyerne

Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt