En læser er uforstående over for afslaget for at holde høns.
En læser er uforstående over for afslaget for at holde høns.
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

DEBAT: Lej en høne - dog med undtagelse af...

Helle Noach, Jægervangen 27, 1 sal, Gentofte

I Gentofte kommunes Grønne Guide opfordrer de borgerne til at leje en høne.

I pjecen skriver de: “Tilbuddet er rettet mod borgere i Gentofte med have eller adgang til grønt areal.” Jeg bor i en af Gentoftes ejendomme og har en skøn lille have med masser af plads til tre små høns. Derfor kontaktede jeg Gentoftes ejendomskontor samt KAB, som står for udlejnings-administrationen.

Til min store overraskelse fik jeg afslag. Da jeg bad om en begrundelse, fik at at vide, at det var en beslutning, som Gentofte ejendomme havde truffet. Nærmere kunne/ville de ikke komme det. Få dage senere mødte jeg tilfældigt en af vore viceværter og spurgte ind til Gentofte ejendommes begrundelse.

“Vi har givet afslag, for du bor jo ikke på en bondegård - vel?”

Jeg har kontaktet borgmesterkontoret, men fik at vide, at “du kan nok forstå, det ikke er en sag, borgmesteren har tid til at gå ind i, så derfor henviser vi til Gentofte Ejendomme”.

Med andre ord er jeg havnet i en 'Catch-22'.

Jeg står uforstående over for, hvordan Gentofte Kommune kan opfordre deres borgere til at holde høns og sågar udgive en pjece med retningslinier - men udelukker samme mulighed for borgere, som bor i deres egne ejendomme?

Publiceret: 20. April 2017 15:30

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Villabyerne

Bøger
Forsiden netop nu
ANNONCER
Se flere