Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

DEBAT: Lisbeth Winther – en politiker med integritet

Susanne Thorkilsen, Ordrup Jagtvej 2, Charlottenlund

Det er uendeligt trist, at Lisbeth Winther - alt for tidligt - er afgået ved døden og et stort tab for borgerne i Gentofte Kommune.

Lisbeth sammenfattede i en og samme person alle de menneskelige egenskaber og faglige kvalifikationer, som en førsteklasses borgmesterkandidat er gjort af.

Allerede af den grund var det skammeligt, at borgmesteren og de øvrige medlemmer af den konservative gruppe for godt et år siden (tror jeg nok) valgte at udstøde hende af gruppen.

Ikke desto mindre vedblev Lisbeth at støtte den konservative gruppe ved afstemninger i kommunalbestyrelsen og de stående udvalg velsagtens af hensyn til de borgere, der havde givet hendes deres stemme ved valget i 2013.

Nu står vi snart i stemmeboksen igen, og enhver borger med et konservativt sindelag vil til den tid blive konfronteret med den triste kendsgerning, at ingen af kandidaterne er i besiddelse af den integritet, som var Lisbeths adelsmærke.

Skulle nogle være i tvivl om, hvad der menes med integritet, henvises til Politikens Dansk Ordbog, der definerer ordet som evne til at handle selvstændigt, ærligt og i overensstemmelse med sine moralske principper.

Æret være Lisbeths minde.

Publiceret: 31. Oktober 2017 18:30

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Villabyerne

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt