Arkivfoto
Arkivfoto
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

DEBAT: Opfordring til hundelufterne

Peter Nissen, Skovvej 31, Gentofte

Tak til Villabyerne, der igen har rettet opmærksomheden mod de løsagtige forhold i og omkring Mariebjerg Kirkegård, hvor Vangede-borger Tina Fruergaard har observeret upassende seksuel aktivitet på bagsædet af diverse automobiler.

Villabyerne tog handsken op, og heldigvis mener Tina Fruergaard, at problemet nu er formindsket. Ja tak, måske lige der, men er problemet ikke bare flyttet? Jeg har på mine ture rundt i kommunen konstateret, at lignende ofte ganske akrobatiske bagsædeaktiviteter udfolder sig ledsaget af gutturale brøl og støddæmpernes piben.

Er det ikke på tide, at vi gør noget alvorligt ved problemet? Kunne man tænke sig et korps af hundeluftere - eller blot moralsk indignerede borgere - der på frivillig basis gennemtrawler kommunen og i påkommende tilfælde tilkalder ordensmagten?

Tina Fruergaard, der før har brilleret med sit gennemborende blik og sans for detaljen, kan fungere som talerør for et sådant korps. Nuvel, det løser ikke alle problemer, og især tonede ruder gør observationer problematiske. Ved samme lejlighed vil jeg påtale den nøgenkultur som ældre mænd - aldrig unge kvinder - udfolder på nordsiden af Bellevue Strand. Er der ikke nogen, der kan stoppe det uvæsen? Hvor står borgmesteren i alt dette?

Publiceret: 10. Januar 2018 15:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Villabyerne