Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

DEBAT: Så fyr den af

Colette Brix, formand for Dansk Erhvervssammenslutning

Eksperter har nu regnet sig frem til, at hver husstand vil bruge 4.100 kroner ekstra på julegaver i år. Nu håber jeg blot, at rigtig mange af disse gode ekstra kroner vil falde ned i turbanen hos de små handlende i Gentofte.

Alle disse tilbudsdage – Black Friday, Mid Seasons, forårssalg, brandudsalg, vandpantomimeudsalg, fødselsdagssalg, før-juleudsalg og Valentines Day gør det ikke nemt for de små forretninger.

Butikkerne skal være meget omstillingsparate, men rigtig mange af dem skal også have lidt penge på kistebunden, ellers ser det slemt ud.

I Kina fyrer de hvert år på Singles Day 11. november Yuan af, og et af vores store danske tøjfirmaer, Bestseller, omsatte for over en milliard kroner på 24 timer. Og nu er der nogen, der tror, at vi må have importeret den kinesiske festfyrværkeridag til Danmark. Samtidig har danskernes nethandel nu passeret 100 milliarder kroner, så nogen tjener på forbruget.

Man kunne blot ønske sig, at der ville blive festfyrværkeri i de små handlendes kasser her til jul.

Der er da gudskelov stadig rigtig mange danskere, der ønsker den personlige betjening, og i Gentofte vil vi rigtig gerne have, at alle i forretninger bliver her. Der ville være tomt uden jer!

Som Gentofte-borgere kan vi stadigvæk gøre det eneste rigtige - stemme med fødderne og pengepungen. Fyr den af!

Publiceret: 01. December 2017 10:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Villabyerne

Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt