Arkivfoto
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

DEBAT: Sig NEJ til lokalplan 378

Af Susanne Thorkilsen, Ordrup Jagvej 2, Charlottenlund

Kære Klampenborg-beboere. Har I fået nok af trafikkaos på Dyrehavevej og frygter I, hvad sommergæsterne til Bakken vil skabe af trafikproblemer OG bliver I betænkelige, når I hører, at Kommunalbestyrelsen er klar til at vedtage lokalplan 378, der tillader, at der på DSB's areal - Dyrehavevej 5A m.fl. - bag ved det gamle posthus opføres 23 rækkehuse?

Så underskriv nedenstående elektroniske underskriftindsamling, NEJ til lokalplan 378, inden den 8. maj 2017.

Læs om lokalplanen og rækkehusbebyggelsen på kommunens hjemmeside, lokalplanlægning>se hvilke planer der er i høring, så kommer I til lokalplan 378 for et område ved Dyrehavevej 5A.

Der har været afholdt fire borgermøder, hvor INGEN BORGER har givet støtte til byggeriet. Tværtimod har samtlige talere kun haft indvendinger af forskellig art.

Der er tale om en sammenhængende rækkehusbebyggelse - med en samlet grundplan på 1.566 m2. Højden er 6,5 meter, men på grund af terrænforskelle vil bebyggelsen for visse naboers vedkommende fremstå som 8-10 meter høj - som en slags 'Berlinmur', der adskiller sig på uskøn vis fra de omliggende arkitektonisk ret så enestående byggerier.

Ifølge forlydender skyldes ansøgningen om at bygge en 'Berlinmur', at den ud over beboelse også skal tjene som støjmur til glæde for ejeren af Christiansholm Slot.

For at ingen skal være i tvivl, har borgmesteren udtalt på borgermødet 26. april, at han er ligeglad med, om rækkehusene vil forværre de eksisterende parkerings- og trafikproblemer på Dyrehavevej.

Endvidere har han afvist en opfordring til at lave en ny lokalplan, der kun giver tilladelse til ungdoms- eller kollegieboliger. Husk det til kommunalvalget 2017.

Information om selve underskriftindsamlingen, og hvad du skriver under på, findes på https://www.skrivunder.net/nej_til_lokalplan_379.

Når du er kommet ind på siden, skal du klikke på 'Gå til link' og følge forklaringen.

Publiceret: 05. Maj 2017 07:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Villabyerne

Bøger
Forsiden netop nu
ANNONCER
Se flere