Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

DEBAT: Støjchikane i Skovshoved

Merete Fischer-Nielsen, Strandvejen 218 A, Charlottenlund

En af de røde skibshaller i Skovshoved Havn er pludselig og uden nabohøring blevet lavet om til ekstremt støjende festlokaler med høj musik i weekenderne.

I hverdagen er der café og restaurant, som indtil videre ikke har været støjgenerende. Men den totalt uisolerede hal bliver helt uhørt lejet ud til private fester hver fredag og lørdag!

Det er helt uacceptabelt, da der lige overfor ligger en tætbebygget by med masser af beboere, som selvfølgelig bliver generet af diverse fester med høj musik både fredag og lørdag til langt ud på natten.

Folk har købt deres boliger ud til en fredelig havn og forventer ikke, at den pludselig bliver omdannet til en støjende festplads hver weekend.

Caféen er ny, og ideen er da kreativ og initiativrig. Men at leje lokalerne ud til private fester lige foran en tætbeboet bydel, er simpelthen ikke i orden!

Caféen åbnede i sommer, og heldigvis lukker caféen ned i vintermånederne, fordi den ikke er isoleret.

Men den åbner desværre igen til næste forår, med seks måneders mulighed for at chikanere rigtig mange beboeres nattesøvn i Skovshoved hver weekend.

Jeg ved ikke, om Gentofte Kommune har givet tilladelse til, at indehaveren må leje lokalet ud til private fester, hvor der spilles belastende høj musik to dage om ugen.

Men vi har en ordenslov i Danmark, §8, som siger, at “støj skal holdes indenfor egne mure”.

Én ting er, at der er kommet café, det er til at leve med, hvis støjniveauet er rimeligt. Men ikke, at lokalerne bliver lejet ud til private fester med musik og kanonstærke højttalere til kl. 02 eller 03 om natten hver fredag og lørdag!

Publiceret: 25. September 2017 16:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Villabyerne

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt