Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

DEBAT: Stor ros og tak til Gentofte Hospital

Af Charlotte Engels Skelbæk, Georginevej 6, st. tv., København Ø

Jeg er blevet opereret på Gentofte Hospital to gange inden for et år. Begge gange blev jeg indlagt på ortopædkirurgisk sengeafsnit opgang 12, 2. sal.

Jeg er blevet godt modtaget og har følt mig velkommen begge gange. Der er småsnakken og grin ude på gangen. Man mærker tydeligt, at personalet trives med hinanden og er meget opmærksomme på patienternes tilstand på en fin måde.

Begge gange har alt personale været venlige, hjælpsomme og meget kompetente. En speciel tak til sygeplejeske Joy for at besidde en god del humor og et godt humør.

Derudover er forplejningen et kapitel for sig. Små delikate retter, smukt anrettet, og mange valgmuligheder. Det mærkes tydeligt, at køkkenet laver mad med passion, således at man kan få sin, måske mindre, appetit vækket af de lækre anretninger, der imødekommer patienternes forskellige behov.

Jeg vil gerne takke alle afdelinger, jeg har været i berøring med under mine indlæggelser for fantastisk god og overmåde venlig behandling. Det har været rigtig godt at erfare, at ikke alt i sygehusvæsenet er stress, jag og nedskæringer.

Publiceret: 18. Januar 2017 10:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Villabyerne

ANNONCER
Se flere