En læser har haft en god oplevelse på Gentofte Hospital. Arkivfoto
En læser har haft en god oplevelse på Gentofte Hospital. Arkivfoto
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

DEBAT: Super service på Gentofte Hospital

Jan Hamilton Clausen, Ordrup Jagtvej 79, Charlottenlund

Grundet mange smerter i venstre hofte fik jeg efter en ventetid på tre uger aftale om en lægesamtale på Gentofte Hospital - Ortopædkirurgisk afdeling. Aldrig har jeg oplevet sådan en omsorg fra alle involverede.

Tirsdag 5. september mødte jeg op som aftalt klokken 09.45 og kom straks til samtale med en overlæge. 30 minutter før havde jeg fået lavet en røntgenundersøgelse. Lægen kommenterede undersøgelsen og oplyste, at hun anbefalede en operation. Hun oplyste, at hun havde en ledig tid 5. oktober. Grundet kraftige smerter spurgte jeg, om der ikke var en tidligere tid til operation. Lægen checkede med computeren - jo, torsdag 7. september klokken 08. Lægen skulle lige konferere med en kollega, der muligvis havde ledig tid denne dag. Fem minutter senere kom kollegaen ud og oplyste, at det var en aftale.

Blev sendt videre i systemet til diverse prøver og samtaler, så jeg var klar til operation. Klokken 14 lå der indkaldelse i min e-boks. Skulle ikke bruge tid på at flytte min bil på tre-timers parkeringen. Det ordnede de fra receptionen.

Torsdag klokken 06.30 mødte jeg på afdelingen og fik anvist sengestue. Klokken 08 transporteret til operationsgangen. Blev modtaget af et meget tillidsvækkende personale, der informerede om rygmarvsbedøvelse med videre, operationens varighed cirka en time. Afdelingslægen Henrik Daugaard foretog indgrebet – alt foregik stille og roligt.

Klokken 11 var jeg tilbage på afdelingen. Der var de allerede klar med dejlig mad og information om det kommende døgn. Samme aften gik jeg en lang tur med en 'kørevogn' for at aflaste min nyopererede hofte.

Programmet for næste dag var: Nyt røntgenbillede, så vi kunne se den nye hofteskål, tur med fysioterapeut, udlevering af krykker, skriftlig oplysning om daglige øvelser, info om genoptræning, liste over ny medicin med videre. Udskrevet fredag klokken 11.30.

En dybfølt tak til alle de involverede i, at jeg nu er fri for et smertehelvede.

Publiceret: 20. September 2017 19:15

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Villabyerne

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt