Sæbeboblerne bliver større og større og antager sære former og farver i det nye show på Experimentarium i Hellerup. Pressefoto
Sæbeboblerne bliver større og større og antager sære former og farver i det nye show på Experimentarium i Hellerup. Pressefoto
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Efterårsferiesjov: Ild, lys, farver og sæbebobletricks

Experimentarium byder på to nye videnskabsshows i efterårsferien

I efterårsferien byder Experimentarium på to splinternye videnskabsshows, med vilde sæbebobletrick og spektakulære eksperimenter med ild, lys, farver og bang i.

De to videnskabsshows kan opleves flere gange dagligt i det nyåbnede, renoverede sciencecenter.

I Sæbebobleshowet undersøges sæbeboblernes fascinerende ekstremer. Boblerne bliver større og større og antager de særeste former og farver.

En sky dækker scenen

Forsøgsshowet er et overflødighedshorn af sjove, livlige og lærerige eksperimenter i grænselandet mellem kemi og fysik, lover Experimentarium i en pressemeddelelse.

Scenen kommer til at dirre med ingredienser som eksploderende hydrogen og karbid, monokromt lys, flydende kvælstof, plasmalamper og en enorm sky, der dækker scenen.

Ud over de to shows, er der også andre oplevelser fordelt på tre etager og 16 interaktive udstillinger.

Dyk sammen ind i kroppen, ned i vandet og helt ud i kuglebanen. Oplev demonstrationer af bl.a. 'CO2 og drivhuseffekten' og 'Ild i olien', og kom tæt på hverdagens klistrede organ-mirakler, når Experimentarium kigger ind i fordøjelsessystemet og i et øje.

Experimentarium har udvidet åbningstid i efterårsferien til kl. 18 alle dage og torsdag til kl. 20. 

jesl

Publiceret: 10. Oktober 2017 20:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Villabyerne

ANNONCER
Se flere