Bakken har arrangeret Feriefester for børn siden 1930’erne. Pressefoto
Bakken har arrangeret Feriefester for børn siden 1930’erne. Pressefoto
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Feriefest og sommersjov

Sommerfest for børn har i mange år været tradition på Bakken, og i skolernes sommerferie er der hver onsdag Feriefest med nedsatte kontantpriser i kørende forlystelser samt gratis underholdning, i år blandt andet med Hr. Skæg, Onkel Reje, Monster & Joakim og Bakkens egen Pjerrot.

“Traditionen med Bakkens Feriefester og reducerede onsdagspriser går helt tilbage til 1930'erne, hvor man fra Bakkens side gerne ville give arbejderne og familier med få midler mulighed for at give deres børn en god ferieoplevelse. Den tradition har vi holdt fast i,” siger Nils-Erik Winther, adm. direktør for Dyrehavsbakken, i en pressemeddelelse.

I år er det 60 år siden, Julemændenes Verdenskongres første gang blev afholdt, og det skete på Bakken.

Traditionen holder ved, og endnu engang byder haven velkommen til mere end 100 julemænd fra hele verden. Julemændene vil gå parader, der vil være juleshow med Muddi, juletræsfest og meget mere, når der på Bakken holdes jul i juli.

 

Bakkens egen Pjerrot

Pjerrot har været en del af Dyrehavsbakken i mere end 200 år, og foran sit lille grønne hus fortæller Pjerrot eventyr, laver tryllekunstner og underholder børn og voksne hver dag i hele Bakkens sæson.

Pjerrot optræder på alle Bakkens åbningsdage kl. 15, 16 og 17.

srj

Publiceret: 30. Juni 2017 15:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Villabyerne

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt
ERROR: Macro disqus is missing!