Kom og vær med i samtalesalon, mens børnene leger og slut af med gratis middag. Pressefoto
Kom og vær med i samtalesalon, mens børnene leger og slut af med gratis middag. Pressefoto
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Fisk, spisning og samtale på biblioteket

Der er fællesspisning og workshop på Gentofte Hovedbibliotek

Januar måned i en børnefamilie kan være hård at komme igennem, men mandag 15. januar kan man slippe for indkøb, madlavning og opvask.

Gentofte Hovedbibliotek inviterer lokale børnefamilier til en eftermiddag med fiskeworkshop for børnene, samtalesalon for de voksne og til fællesspisning for alle fra klokken 16.30 til 18.

Brian, der er kok og fiskehandler i Strandvejens Fisk, tager en hel kasse forskellige fisk med på biblioteket, som alle børn kan kigge på, røre ved og måske ligefrem skære i.

Imens inviteres forældrene til en samtalesalon om hverdagen i en travl børnefamilie. Maria Maarbjerg fra projekt Sunde Fællesskaber i Gentofte Kommune er salonvært, og snakken kommer til at kredse om hverdage og travlhed. Hvornår føler man sig travl og hvorfor? Hvad skulle der til for, at man ville føle sig mindre travl i hverdagen?

Alle deltagerne slutter af med fællesspisning, hvor menuen står på lækker fisk i en børnevenlig udgave. Arrangementet er for børn i alderen fire til otte år og deres voksne. Det er gratis, men tilmelding er nødvendig på genbib.dk/billetter.

Publiceret: 11. Januar 2018 14:45

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Villabyerne

Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt