GVI’s Nick Christensen i hård kamp med Birkerød-forsvaret om bolden. GVI-angriberen kom lørdag ikke på scoringstavlen. Foto: Ole Tradsborg
GVI’s Nick Christensen i hård kamp med Birkerød-forsvaret om bolden. GVI-angriberen kom lørdag ikke på scoringstavlen. Foto: Ole Tradsborg
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Fodbold: GVI er ved at finde formen

Efter en række træningskampe er GVI’s form ved at være på plads inden sæsondebut - i hvert fald den fysiske

Lørdag eftermiddag spillede GVI træningskamp mod sjællandsseriemandskabet fra Skjold Birkerød.

En lige forestilling sluttede 1-1, efter mål i hver halvleg.

I første halvleg scorede nytilkomne Zia Wahidi på et smukt lob, men i anden halvleg gjorde gæsterne ham kunststykket efter, ligeledes scoring på et lob.

Træningskampen gav ikke et sikkert fingerpeg om GVI's kampniveau, her små tre uger inden sæsonstart, men træner David Rasmussen var dog efter træningspasset fortrøstningsfuld:

“Fysisk er vi ved at være der, hvor jeg gerne vil have os. Det hænger sammen med en masse 'tysker-øvelser',” lød det med et glimt i øjet fra GVI-træneren med henvisning til timevis af hård fysisk træning.

Træneren var dog ikke helt tilfreds angående det spillemæssige niveau.

“Vi skal klart lægge på i forhold til, hvor vi er nu. Men vi bliver klar,” lød det afsluttende fra David Rasmussen, der forventer, at forårets første kamp mod Karslunde den 25. marts spilles på kunstbanen, da Nymosens græstæppe i marts måned forventeligt vil være meget blødere, end det sædvanligvis meget fugtige underlag er.

Publiceret: 06. Marts 2017 16:15

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Villabyerne

ANNONCER
Se flere