Jublen er enorm efter Nicolai Vallys' afgørende scoring. Selv målmand Rasmus Lardell deltog i jublen.
Jublen er enorm efter Nicolai Vallys' afgørende scoring. Selv målmand Rasmus Lardell deltog i jublen.
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Fodbold: Skovshoveds jubelsæson endte i oprykning

Med sejr på 3-1 i sidste hjemmekamp endte eventyret for oprykkerne så lykkeligt, som det kunne

Der var festligt og godt fyldt op på Krøyersvej lørdag eftermiddag, hvor rækkens nummer 1 og 3 havde sat hinanden stævne. Skovshoved kunne med en sejr rykke op i 2. division, og det endda efter blot ét år i DS-rækken.

Fra start var det tydeligt, at Skovshoved ville mest i opgøret, mens AB Tårnby - ude fra set - virkede resignerede. Måske et langt, sort forår, hvor holdet er gået fra skuffelse til skuffelse havde sat sit spor i en ellers stensikker oprykningskanididat?

Gæsterne koncentrerede skovserne sig nu ikke meget om, men spillede klogeligt sit eget spil. Og efter et par gode AB Tårnby-chancer, kom Skovshoved i front med 1-0.

En smart omstilling endte med en aflevering millimeter fra en off-side, men Martin Suder fortsatte sit løb og satte køligt scoringen i mål under en fremstormende Nicolai Skovgaard, der i øvrigt stod en glimrende kamp i AB Tårnby-målet.

1-0 holdt til pause i en halvleg, hvor dramatikken også havde været til stede.

Foruden en masse gule kort til gæsterne blev også deres træner bortvist fra bænken.

Fra Villabyernes udsendtes plads, modsat trænere og udskiftningsspillere, så det dog unægteligt ud som om Skovshovedtræner Michael Jørgensen havde en lidt for stor andel i at få dommeren gjort opmærksom på episoden.

Hvis det holder stik, er der tale om meget ringe sportsmanship, da det må være dommertrioen selv, der holder styr på deres del af opgaverne.

Festen fortsatte på banen

Inde på grønsværen lod Skovshoved klogeligt fødderne tale, mens AB Tårnby-spillerne blev mere og mere frustrerede, og efter pausen nåede de op på i alt syv gule kort.

Det kunne skovserne ikke matche, men til gengæld var de bedst til at score mål. Igen var det Martin Suder, der scorede efter et par gode tilløb til mål før scoringen.

Nu syntes sejren sikker, men den indskiftede eks-GVI'er Jimmy Mayasi sendte fem minutter senere et dommedagsskud på overliggeren. Gæsternes Tobias Hansen var over riposten og kunne heade reduceringen ind.

Skovshoved fik dog ikke gummiben og kæmpede flot og uimponeret videre. Det gav pote, da det få minutter før slutfløjt blev 3-1, da lange Nicolai Vallys scorede efter en klumpspil-situation.

Sebastian Elvang og Nicolai Vallys spillede begge en stor kamp.
Sebastian Elvang og Nicolai Vallys spillede begge en stor kamp.

Krudt afløste kugler

Klumpspil var der dog intet af over Skovshoved. hverken i kampen generelt, lige som sæsonen må betegnes som et vaskeægte eventyr. Og da sidste dommerfløjt lød, var guldparykker fundet frem (dem har de jo tidligere haft brug for i Skovshoved), og romerlys og konfetti-rør blev antændt og skudt af og kickstartede dermed en formentlig lang og festlig aften for de brave spillere i Skovshoved.

Med oprykning til 2. division ligner det dog et farvel til hjemmebanen på Krøyersvej, da banens mål er for lille og en række yderligere sikkerhedstiltag formentligt heller ikke vil kunne udløse dispensation.

Men det er detaljer, ingen i Skovshoved og omegn bekymrer sig om nu, hvor fodboldfesten 'overskygger' udfordringerne ved at blive divisionshold.

Opgørets sidste scoring gav genlyd helt til trænerbænken.
Opgørets sidste scoring gav genlyd helt til trænerbænken.
Publiceret: 12. Juni 2017 20:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Villabyerne

ANNONCER
Se flere