Medaljeoverrækkelsen i 4x200 m Medley Herrer, som var en af tre guldmedaljer i holdkappen til Gentofte Svømmeklub.Foto: Jesper Nielsen | www.sttfoto.dk)
Medaljeoverrækkelsen i 4x200 m Medley Herrer, som var en af tre guldmedaljer i holdkappen til Gentofte Svømmeklub.Foto: Jesper Nielsen | www.sttfoto.dk)
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Gentofte-drenge tog guld i holdkap

svømning I weekenden deltog 15 juniorer fra Gentofte Svømmeklubs konkurrenceafdeling ved de Danske Mesterskaber for juniorer på kortbane.

Mesterskaberne blev afholdt i Aarhus med knap 400 deltagere fra hele landet i aldersgruppen 15 til 18 år. Gentoftesvømmerne leverede en lang række flotte individuelle præstationer, men mest bemærkelsesværdigt var dog juniordrengenes fælles indsats i de traditionen tro spændende holdkapper.

De fire Gentofte-drenge, Leo Badaker, Lucas Bruun Strøbek, Tomas Stensballe Larsen og Peter Vangsgaard, formåede nemlig at lave et flot hattrick og hente guld hjem til Gentofte i tre ud af fire holdkapper.

Det blev således til guld til Gentofte i 4 x 100 fri, 4 x 200 individuel medley og 4 x 200 fri.

Blandt mange andre flotte Gentofte-præstationer kan nævnes Elisabeth Sabroe Ebbesens guldmedalje i pigernes 200 fri, Lucas Bruun Strøbeks sølvmedalje i 400 medley og Peter Vangsgaard, der fik sølv i 100 fri.

Alt sammen præstationer, der kvalificerer svømmerne til de Nordiske Juniormesterskaber, som finder sted på Island i næste måned. jbl

Publiceret: 13. November 2017 15:45

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Villabyerne

ANNONCER
Se flere