Trods hektiske og usikre uger om klubbens fremtid, var Stars klar på isen fredag og søndag, hvor de sikrede sejren over både Rungsted og Odense. Arkivfoto
Trods hektiske og usikre uger om klubbens fremtid, var Stars klar på isen fredag og søndag, hvor de sikrede sejren over både Rungsted og Odense. Arkivfoto
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Gentofte Stars sejrede på isen mod Rungsted og Odense

Oven på et par yderst stormfulde uger, kunne Stars notere sejre både fredag og søndag

Det var med massiv opbakning til Stars, at der fredag var et nyt slag om Strandvejen.

Denne gang i Rungsted. Og umiddelbart, var der ikke meget, der indikerede en samlet sejr, men den kom i hus på smukkeste vis.

Stars var også fredag følelsesregisteret igennem, da de først kom foran, siden bagud 1-3, for så på en fantastisk slutspurt til sidst at vende det til en samlet sejr på 4-3 efter en omgang ualmindelig god hockey.

Punktummet på et stærkt comeback blev sat eftertrykkeligt ved scoringer af Nicolaj Zorko, Ulrich Linnet og Ville Järveläinen.

Optimisme mod Odense

Det var derfor et Stars-mandskab spækket med optimisme, høj moral og tro på egne evner, som søndag eftermiddag tog mod Odense Bulldogs.

Foran 2-0 lignede det længe en sejr, men da det blev reducering 2-1 omtrent 10 minutter før tid, blev det mere spændende end godt var. Og i de absolut sidste sekunder troede gæsterne, de havde udlignet, og dermed fremtvunget forlænget spilletid.

Men det blev stolpe-ud for gæsterne og omvendt for Stars, der virkelig har fået momentum oven på en hektisk tid om klubbens fremtid som elitehold. Forhåbentlig får træner Karsten Arvidsen nu relativ arbejdsro frem mod slutspillet, så fokus kan rettes mod spillet på isen.

Næste gang det sker er tirsdag ude mod SønderjyskE. Næste hjemmekamp er den 2. februar hjemme mod Frederikshavn White Hawks med faceoff kl. 19.30.

Herefter består seks kampe tilbage i grundspillet.

Publiceret: 30. Januar 2018 18:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Villabyerne