Teemu Seppänen er Villabyernes helt klare bud på en sæsonprofil. Flere gange i sæsonens lange løb har den lille finne hevet store redninger frem. Det gjorde han også mod Esbjerg Energy i alle fem kampe.
Teemu Seppänen er Villabyernes helt klare bud på en sæsonprofil. Flere gange i sæsonens lange løb har den lille finne hevet store redninger frem. Det gjorde han også mod Esbjerg Energy i alle fem kampe.
Arkivfoto: Ole Tradsborg
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Gentoftes guldeventyr endte i Esbjerg

Kamp 5 blev endestationen for Gentofte Stars, der med sølvmedaljer kronede en fornemt sæson, hvor kun guldet manglede

Efter et mindre formdyk uden scoringer i fem perioder, fordelt over to kampe, tog Gentofte Stars søndag aften turen til det vestjyske, hvor Granly Hockey Arena havde fuldt hus, hvilket er lig med mere end 4.100 tilskuere.

Hovedparten af disse var svært begejstret, da hjemmeholdet kom foran 3-1 i tredje periode, men på et mirakel-comeback fik Stars udlignet på under to minutters spil.

Herefter gik kampen i overtid, uden scoring i fjerde periode, hvorefter holdene tog fat på en ny 20-minutters stillingskrig.

Det var tydeligt for undertegnede som tv-seer, at ingen af de to hold ønskede at blotte sig, da en scoring ville betyde enten serieslut eller forlængelse af denne. En Esbjerg-scoring ville nemlig sende guldet om halsen på hjemmeholdet, mens en udescoring ville være ensbetydende med kamp 6 tirsdag i Gentofte.

Den kamp blev dog aldrig en realitet, da Esbjergs Ryan Martindale scorede i kampens 85. minut og dermed knuste Gentoftes gulddrømme.

Sølvfølgelig er de stolte

Stars-spillerne må i sekunderne efter scoringen, der slukkede guldhåbet, have været helt igennem rædselsfulde.

Men tilbagekigget afslører en helt igennem mirakel-sæson, hvor Gentofte Stars fik vist sig som et seriøst slutspilhold via en homogen enhed, der var meget svær at hamle op med.

Spørg bare Aalborg Pirates, der vandt grundspillet, og Odense Bulldogs, der senere i serien også valgte Stars som modstander, men lige som Aalborg-holdet måtte kapitulere.

Derfor bør sølvmedaljerne stråle i øjnene på hele Stars-organisationen, der i den grad kan se tilbage på en sæson, der gik over i historien.

Villabyernes udsendte, som har overværet mere end 30 kampe i sæsonens løb, takker i hvert fald for god underholdning, hvor særligt de afgørende finalekampe var mere end almindeligt underholdende.

Det bliver en fornøjelse at følge Stars' videre færd mod det allerøverste himmelstrøg, så det nye kælenavn Guldtofte Stars forhåbentlig næste år kan tages i brug.

Publiceret: 16. April 2017 21:45

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Villabyerne

ANNONCER
Se flere