Glæden var stor i september, da Jena Mai Hansen og Katja Salskov-Iversen sikrede sig førstepladsen ved VM i 49erFX. Foto: Ricardo Pinto
Glæden var stor i september, da Jena Mai Hansen og Katja Salskov-Iversen sikrede sig førstepladsen ved VM i 49erFX. Foto: Ricardo Pinto
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Hæder suser om seje sejlere

Makkerparret Katja Salskov-Iversen og Jena Mai Hansen løber for andet år i træk med prisen ’Årets Sejlsportspræstation’

Hellerup-sejlerne Jena Mai Hansen og Katja Salskov-Iversen har vinden i ryggen.

I september snuppede de og deres tomandsjolle VM-guldet i 49erFX-klassen som de første danskere nogensinde. Og det har nu sikret dem Dansk Sejlsport Unions egen pris for 'Årets Sejlsportspræstation'. En hæder, de også modtog sidste år .

“Vi er superglade. Det er megasejt at vinde prisen, endda for anden gang, og det er fedt, at sejlerdanmark anerkender, at en VM-titel i 49erFX er et rigtigt stort resultat for dansk sejlsport,” siger Katja Salskov-Iversen i en pressemeddelelse, hvor hun fortsætter:

“Det var et VM-stævne, hvor vi følte os selvsikre. Vi var bare klar, og der var ikke noget, der kunne ramme os. Jeg tror, både Jena og jeg havde stor gavn af den lange pause, vi tog efter OL. Så da vi endelig startede op, var vi sultne og fokuserede. Vi gav den gas under træningen, og vi havde det rigtigt sjovt.”

Makkerparret fik overrakt prisen og blev fejret ved en reception i Hellerup Sejlklub fredag den 5. januar.

Sidste år var det OL-bronze og EM-guld, der gav dem prisen, som foruden hæderen består af et gavebeløb på 20.000 kr., skænket af Columbus Marine A/S og af Dansk Sejlunion.

Publiceret: 08. Januar 2018 17:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Villabyerne