I bidende kulde og med den sidste sne som kulisse uden for banen arbejdede HIK hårdt for at få varmen og de tre point, og det lykkedes fint til slut. Foto: Ole Tradsborg
I bidende kulde og med den sidste sne som kulisse uden for banen arbejdede HIK hårdt for at få varmen og de tre point, og det lykkedes fint til slut. Foto: Ole Tradsborg
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

HIK lagde ud med sejr

VSK Aarhus blev sendt retur uden smil på læben, da HIK vandt 4-2

Der var mange ledige pladser, da HIK i bidende kulde tog hul på forårets mission, nemlig at begrave nedrykningsspøgelset hurtigst muligt.

Og bedømt på store dele af kampen får HIK intet problem med at bevare en placering i toppen af rækken, langt fra nedrykningspladserne. HIK kom dog ikke planmæssigt godt fra land, da gæsterne stik mod spil og chancer bragte scoren på 0-1.

HIK fik dog hurtigt rystet chokket af sig, og fem minutter inden pausen var der udlignet til 1-1, målet signeret af Gustav Therkildsen.

I anden halvleg gjorde Carl Lange det til 2-1, og så lignede det en sikker sejr, men gæsterne scorede et kvarter senere til 2-2 på deres formentlig kun tredje skud på mål!

Det blev dog et wakeup-call for HIK'erne, der kun skulle bruge yderligere fem minutter, før føringen var genoprettet. Efter en brændt kæmpechance til Jonathan 'Lålå' Nielsen, tog samme spiller revanche minutter senere, da han gjorde det til 3-2, hvorefter han lettere udsolgt lod sig udskifte.

Fra bænken kunne han se angrebskollega Andreas Smed sikre sejren endegyldigt kort tid efter, da han gjorde det til 4-2, kampens resultat.

Dermed en udmærket sæsonstart for HIK, hvor der dog må være en smule malurt i bægeret i form af de to scoringer imod sig af et meget tandløst modstanderhold. Fuld fokus i kampens 90 minutter må være, hvad der skal insisteres på – foruden de gode offensive tiltag.

HIK spiller kommende weekend ude mod rækkens absolutte bundhold IF Lyseng, og næste hjemmekamp er Skærtorsdag, hvor Brønshøj gæster til en kamp, der fløjtes i gang kl. 13.

Publiceret: 19. Marts 2018 17:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Villabyerne

Bøger
Forsiden netop nu