Magnus Djurhuus scorer fornemt på den tidligere HIK-keeper Mikkel 'Mur' Vilhelmsen.
Magnus Djurhuus scorer fornemt på den tidligere HIK-keeper Mikkel 'Mur' Vilhelmsen.
Foto: Morten Samsøe Jacobsen
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

HIK tabte intenst lokalopgør

Toptændt lokalopgør endte med sejr på 25-21 til Ajax, efter en længe meget jævnbyrdig kamp

Lokalopgør mellem HIK og Ajax er noget særligt, og fredagens lokalbrag mellem hovedstadens to topklubber på herresiden skuffede da heller ikke i en velbesøgt Maglegaardshal.

12 udvisninger og et direkte rødt kort var et godt billede på en hård fight, der var helt lige indtil kort før tid.

Det hårdt dømte røde kort tilfaldt HIKs indtil da bedste, Alexander Haase, for en kontant tackling midt i 2. halvleg. Læg dertil en velspillede Ajax-keeper Mathias Olsen, der i 2. halvleg afløste den tidligere HIK'er Mikkel "Mur" Vilhelmsen i målet - og man anede, at afslutningen på det lige opgør ville blive svær for de hvidblusede fra Hellerup.

I de sidste 10 minutter af det ellers velspillede opgør, mistede HIKs skud og timing den præcision, som er kampafgørende i tætte opgør. 7 mål i 2.halvleg er for lidt, og derfor kunne Ajax med tre scoringer i træk til sidst hive en sejr på 21-25 hjem til Vesterbro efter HIK-føring på 14-13 ved pausen.

Kamp til og på stregen

HIK stillede igen med Thomas Lundgren på stregen, og han tilfører helt tydeligt holdet noget af den gejst, som bliver vigtig i de resterende syv kampe.  Intet er afgjort endnu, selv om 2 point havde lunet gevaldigt i kampen om at holde sig fri af de tre nedrykningspladser i 1. division.

I en kamp, hvor alle bød ind og 11 mand kom på scoringstavlen, holdt Jakob Krupsdahl i målet højt niveau med mange vigtige redninger. Frederik Samuelsen spillede også en god kamp på højre fløj, og så var dagens topscorer Magnus Campbell en sikker afslutter på fire straffekast. Vigtigt i målfattige opgør.

Kan HIK fastholde de seneste tre kampes gejst og attitude i de sidste syv kampe, bør man kunne skrabe de 4 point sammen, som kan være nok til at klare sig fri af nedrykningen.

Næste forsøg er nu på lørdag hjemme i Maglen mod ligaaspiranter fra Ringsted. Kampen starter kl. 15.

Publiceret: 19. Februar 2017 11:15

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Villabyerne

ANNONCER
Se flere