Det var ikke mange gode forsøg, Skovshoved havde inden for rammen, men et par behjertede forsøg fra distancen blev det til.
Det var ikke mange gode forsøg, Skovshoved havde inden for rammen, men et par behjertede forsøg fra distancen blev det til.
Foto: Ole Tradsborg
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

HIK vandt vitalt opgør, mens Skovshoved tabte ligegyldig kamp

For såvel HIK som Skovshoved slutter sæsonen i den kommende weekend, men der er kun noget på spil for det ene hold

HIK havde mest på spil lørdag, hvor holdet igen skulle en tur til Fyn. Her hev HIK en sejr på 2-0 i land takket være scoringer af først Jonathan 'Lålå' Nielsen og afslutningsvist af Andreas Smed, der virkelig har vist sig som en giftig indhopper på det seneste.

Med sejren hopper HIK lige nøjagtigt over stregen for oprykning. Der resterer én kamp, og i den tager HIK mod Middelfart på lørdag i Gentofte Sportspark.

På den samme arena spillede i weekenden Skovshoved, da den normale hjemmebane på

Krøyersvej efterhånden har fået så mange vejrlige tæsk, at det ikke længere lader sig gøre at spille fodbold på banen i år.

Kunstgræsset skulle skovserne dog lige vænne sig til, og alt imens de forsøgte, havde gæsterne fra B93 efter otte minutters spil bragt sig foran.

Føringen hentede Skovshoved aldrig i et for dem ligegyldigt opgør, da det kun er med de øvrige oprykkere i rækken, at Skovshoved medtager tidligere tjente point.

Både kampen mod B93 og det kommende opgør mod AB på lørdag er derfor pointmæssigt set

blottet for interesse, da de to modstanderhold ikke klarede cuttet og derfor skal spille om at undgå nedrykning.

Det skal Skovshoved til gengæld ikke, da de for længst er blevet klar til at dyste om 2. divisions-billetter til foråret.

Men med nu tre nederlag på stribe er håbet vel, at klubben slutter fornuftigt af, da den flotte sæson blegner noget ved en afslutning på fire nederlag i streg i efteråret.

Publiceret: 30. Oktober 2017 16:30

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Villabyerne

ANNONCER
Se flere