Hele tre gange måtte Gentofte Stars' målvogter hente pucken ud af målet i kampen mod Esbjerg Energy. Arkivfoto: DIU - Jan Korsgaard
Hele tre gange måtte Gentofte Stars' målvogter hente pucken ud af målet i kampen mod Esbjerg Energy. Arkivfoto: DIU - Jan Korsgaard
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Ishockey: Stars uden tænding mod Esbjerg Energy

Sjældent nederlag på hjemmebane, da de danske mestre sejrede i Gentofte

Onsdag aften tog Stars mod de danske mestre fra Esbjerg Energy. Og ja, gæsterne kom med den bedste energi, efter første periode havde været en stillingskrig.

Anden periode var også længe en lige affære, og da Stars havde powerplay, som så giftig ud, lurede aftenens første scoring.

Den kom ikke i powerplay, og den kom ikke til hjemmeholdet. For ud af intet lavede Esbjerg ikke bare et, men to fine mål på under et minut. Det skete, da Stars slap koncentrationen et øjeblik, og gæsterne slog iskoldt til.

Først rundede Kodie Curran målet bag Teemu Säppanen og satte pucken ind fra en meget spids vinkel, og kort efter fulgte gæsterne op med et slagskud af Jannik Christensen tæt på mål.

Nede 0-2 inden sidste periode var Stars presset frem, og det gav bagslag, da Ryan Martindale gjorde det til 0-3, kampens resultat.

Små 500 hockeyfans så Stars snuble, og med nederlaget risikerer Stars at falde i den samlede placering som øjeblikkelig nr. 4. Den direkte kamp om den placering udkæmpes fredag aften, hvor Stars lægger is til opgøret mod SønderjyskE, som med en sejr vil overhale Stars.

Kampen fredag aften sættes i gang kl. 19.30.

Publiceret: 16. Februar 2017 16:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Villabyerne

ANNONCER
Se flere