Det var lige ved og næsten for Stars i denne situation foran piraternes mål. Foto: Ole Tradsborg
Det var lige ved og næsten for Stars i denne situation foran piraternes mål. Foto: Ole Tradsborg
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Ishockey:Stars strålede på hjemmebanen

Fredag aftens nederlag til Aalborg Pirates blev hævnet på fornemste vis, da Stars vandt 3-1 søndag eftermiddag og dermed udlignede kvartfinaleserien til 1-1

Kvartfinaleserien mod grundspillets vinder fra Aalborg blev skudt i gang med et brag fredag aften. Her vandt Aalborg Pirates hjemme 5-2 i en kamp, hvor Stars blev straffet hårdt for nogle noget tynde udvisninger.

Stars var ellers kommet flot tilbage i opgøret via 2-2, men endte med at tabe klart.

Søndag eftermiddag var det så 'Kamp 2' i Gentofte, og her var det Stars, der dominerede stort fra start. Og det foregik præcis, som træner Karsten Arvidsen havde proklameret, da han dagen før søndagens hjemmekamp trak linjerne op fra første kvartfinaleopgør:

“Vi blev straffet hårdt for nogle dumme udvisninger, men kampen fredag er hurtigt glemt, og vi retter fuld fokus mod næste kamp. Altså fokus på én kamp ad gangen,” lød det fra træneren, der virkelig må have frydet sig over den fokuserede start, Stars lagde for dagen.

Først blev det 1-0 efter fint sammenspil mellem de to Virtala-brødre, med Marko Virtala som afslutter med en first timer oppe i venstre hjørne til 1-0 efter syv minutters spil.

Det blev også 2-0 i første periode for Karsten Arvidsens mænd. Igen var Matthias Asperup impliceret i opspillet, og han spillede pucken ind foran mål til Joonas Reikkinen, som køligt satte pucken mellem benene på Aalborg-målmanden til 2-0.

Overarbejde gav sejren

Og det skulle blive meget bedre for Stars, der straks i anden periode kom på 3-0.

Glæden fortog sig dog hurtigt, da gæsterne kort efter reducerede, da en slap pasning på tværs i forsvarszonen blev opsnappet, og Teemu Seppänen var chanceløs i buret.

Gæsternes enlige mål var herefter tæt på at blive doblet, men det endte med at være en enlig svale, selv om Aalborg Pirates i sidste periode ramte stolpen på et hårdt slagskud.

Stars måtte kæmpe en vis legemsdel ud af hockeybukserne igennem halvdelen af matchen, men var alligevel tættest på at score i opgøret, da Aalborg Pirates 1½ minut før tid tog deres målmand ud og erstattede ham med en ekstra markspiller.

Et skud næsten fra egen forsvarszone var ved at finde vej i de tomme netmasker i de døende sekunder.

Med sejren blev der udlignet til 1-1 i den samlede serie, og dermed kom Karsten Arvidsens tropper hurtigt tilbage i det samlede opgør. Og vigtigst med en sejr. Ifølge træneren bliver nøglen til succes i slutspillet, at der arbejdes stenhårdt, at konceptet med en god defensiv og en ditto organisation holdes, og at der er fokus på én kamp ad gangen.

Endelig fremhæver træneren, at ærgerrigheden fortsat skal lyse ud af Stars-truppen, som den har gjort det i 45 grundspilskampe.

Det blev også som forudsagt af træneren en ganske seværdig hockey-kamp, og meget tyder videre på, at finaleserien vil gå tæt på de syv kampe, der er det maksimale. For videre Stars-succes kræver det således en sejr i det nordjyske.

Den kan passende komme allerede tirsdag aften i en kamp, som bliver tv-transmitteret på TV 2 Sport.

Det var lige ved og næsten for Stars i denne situation foran piraternes mål. Foto: Ole Tradsborg
Det var lige ved og næsten for Stars i denne situation foran piraternes mål. Foto: Ole Tradsborg
Publiceret: 06. Marts 2017 18:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Villabyerne

Bøger
Forsiden netop nu
ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt