Jón Kalman Stefánsson besøger Gentofte Hovedbibliotek onsdag 15. marts. Pressefoto
Jón Kalman Stefánsson besøger Gentofte Hovedbibliotek onsdag 15. marts. Pressefoto
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Islandsk stjerneforfatter på Hovedbiblioteket

Jón Kalman Stefánsson fortæller om ’Nogenlunde på størrelse med universet’

Det er lidt af et scoop, at Gentofte Hovedbibliotek onsdag 15. marts kl. 17-18.30 får besøg af den islandske stjerneforfatter Jón Kalman Stefánsson.

Her vil han fortælle om 'Nogenlunde på størrelse med universet', der er en selvstændig fortsættelse til romanen 'Fisk har ingen fødder', som blev nomineret til Nordisk Råds Litteraturpris.

I hans seneste roman 'Nogenlunde på størrelse med universet' er Ari på vej hjem for at se sin far, som ligger for døden i Island. Det bliver også et møde med fortiden, og straks udfoldes en fortælling, hvor gamle historier flettes sammen med nye. Utroskab er et gennemgående tema, og døden er altid nær i denne roman om Islands stærke mænd og endnu stærkere kvinder.

Har boet i København

Jón Kalman Stefánsson, der er født i 1963, er en af Islands allerstørste og mest velskrivende forfattere. Han debuterede i 1988, har udgivet flere digtsamlinger, noveller og romaner.

Han boede i København i årene 1992-95 og har siden år 2000 været forfatter på fuld tid. Kalman interviewes af Henriette Bacher Lind, der er litteraturanmelder på Jyllands-Posten. Arrangementet er på dansk, og der er mulighed for at købe Jón Kalman Stefánssons bøger samt få dem signeret efter arrangementet.

Entré: 95 kr. Billet kan købes på genbib.dk/billetter gs

Publiceret: 08. Marts 2017 12:30

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Villabyerne

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt