Kom tættere på Johannes Møllehave i ny dokumentarfilm. Foto fra filmen
Kom tættere på Johannes Møllehave i ny dokumentarfilm. Foto fra filmen
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

KINO: Møllehave og drengen med det deforme ansigt

I denne uge kan du forsvinde fra januarmørket ind i tre nye film hos Gentofte Kino

“Jeg har ikke noget imod, hvis folk siger, at han var skør. Det, synes jeg også selv, jeg er. Men jeg har noget imod, hvis de siger, at han levede forgæves,” siger Johannes Møllehave om sig selv i en ny dokumentarfilm af Peter Klitgaard, der følger den 80-årige præst, forfatter og foredragsholder gennem halvandet år.

Kameraet er med ham hjemme i lejligheden på Dalgas Boulevard på Frederiksberg og rundt til foredrag og fester. Møllehaves tankestrømstale vender og drejer eksistensen og driver fortællingen frem.

En hård skolestart

Livets store spørgsmål kommer også i spil i spillefilmen 'Wonder', der er baseret på R.J. Palacios' bedst-sælgende roman af samme navn.

Hovedpersonen hedder August “Auggie” Pulman. Han er 10 år gammel og født med et deformt ansigt. Talrige operationer har udsat Auggies start i en almindelig folkeskole, men nu skal det være. Den nye begyndelse bliver dog langt fra nem.

’Wonder’ handler om 10-årige Auggie, der ikke ser ud som andre børn. Hans forældre spilles af Owen Wilson og Julia Roberts. Foto fra filmen
’Wonder’ handler om 10-årige Auggie, der ikke ser ud som andre børn. Hans forældre spilles af Owen Wilson og Julia Roberts. Foto fra filmen

Vildmarkens mysterier

Ugens tredje premierefilm sætter ligeledes sine helte på prøve. I 'Wind River' finder en vildtjæger ved navn Cory Lambert et lig af en kvinde i sneen i Wyomings vildmark.

Til at lede efterforskningen dukker FBI-agenten Jane Banner op, og sammen skal de to nu forsøge at opklare mordet, hvis spor leder dem mod Lamberts rødder i områdets gamle indianerreservat.

'Møllehave - hellere forrykt end forgæves', 'Wonder' og 'Wind River' fik alle premiere torsdag den 4. januar.

shp

Publiceret: 04. Januar 2018 18:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Villabyerne