Forestillingen 'Himmelsange' kommer fra Teater Refleksion og Teater MY.

Forestillingen 'Himmelsange' kommer fra Teater Refleksion og Teater MY.

Vinterferie:

Fra kulden og ind i teatret

Filiorum præsenterer Vinterforestillinger for de mindste på Kulturskolerne i vinterferien

Af
Af Jesper Bjørn Larsen

Pop-up teaterspillestedet Filiorum præsenterer teater for de mindste, der endnu ikke kan spænde skiene på fødderne og stryge ned over løjperne, men i stedet kan få forunderlige oplevelser i teatermørket i vinterferien.
Det foregår på Kulturskolerne på Duntzfelts Allé 8 fra den 9.- 13. februar, hvor Filiorum byder på to forestillinger i et frost-univers med istapper og sne.
Den første forestilling er 'Himmelsange' af Teater Refleksion og Teater MY, der egner sig for børn i alderen 2-4 år. Det er små musikalske og billedrige fortællinger om at være et lille menneske i en ganske forunderlig verden.
Et rundt, hvidt telt favner publikum på tryg og nænsom vis, og i et lyst univers af stjerner fortælles Himmelsange med genkendelsens glæde og erindringens forundring.
Den anden forestilling er 'Den sultne larve, Aldrigmæt' af Teatret st. tv og Nørregårds Teater, der egner sig til børn i alderen 1,5-5 år.
Frit efter Eric Carles moderne børnebogsklassiker er der tale om en historie med poetisk dybde og hjertevarmende nærvær, hvor publikum får en helt særlig intim teateroplevelse i et lille telt med plads til bare 40 personer.
Efter hver forestilling kan teateroplevelsen forlænges i det kunstneriske laboratorium, hvor store og små hænder sammen kan skabe et lille selvlavet kunstværk inspireret af forestillingens univers. De kunstneriske laboratorier er udviklet særligt til forestillingernes specifikke alderskategori af professionelle billedkunstlærere.
Priserne er 55 kr. for børn, 125 kr. for voksne, billetter via billetten.dk. Man kan se hele programmet inde på www.filiorum.dk.

'Den sultne larve, Aldrigmæt' er baseret på Eric Carles moderne børnebogsklassiker.

'Den sultne larve, Aldrigmæt' er baseret på Eric Carles moderne børnebogsklassiker.

Publiceret 26 January 2015 04:00