Har du lyst til at skrive dine erindringer? Så få hjælp og inspiration på Tranehaven. Foto: Bente Hoffmann

Har du lyst til at skrive dine erindringer? Så få hjælp og inspiration på Tranehaven. Foto: Bente Hoffmann

Skriv om dit eget liv

Sundhed for Seniorer tilbyder kurser i erindringsskrivning. Start med et gratis informationsmøde

Af
Af Jesper Bjørn Larsen

Der blev skrevet og læst op, snakket og leet, da en gruppe seniorer fra Gentofte i foråret mødtes fire mandage for at komme i gang med at skrive deres erindringer.
De deltog i et erindringskursus, som Sundhed for Seniorer udbød i samarbejde med firmaet 'Skriv dit liv', som rådgiver og vejleder skrivelystne mennesker.
Næsten alle kursister var enige om, at motivationen for at fortælle om deres liv var at videregive historierne fra en svunden tid til deres børnebørn. Udviklingen i samfundet, ikke mindst den teknologiske, er gået stærkt gennem de seneste generationer, og det gav følgende refleksion fra en af kursisterne:
"Mine børnebørn kan jo slet ikke forstå, hvad vi fik tiden til at gå med som børn, når vi hverken havde fjernsyn, computer eller mobiltelefon”.

Nye kurser

I 2016 giver Sundhed for Seniorer igen seniorer i Gentofte mulighed for at fortælle om deres liv på skrift, når der bliver afholdt to kurser i erindringsskrivning, et i foråret og et i efteråret.
Kurserne og tilmeldingsoplysninger findes i det netop udsendte katalog fra Sundhed for Seniorer, som bl.a. kan hentes på bibliotekerne og hos Borgerservice.
Den 16. november 2015 afholdes der desuden et gratis informationsmøde. Hvis man er i tvivl om erindringsskrivning er noget for en, kan man komme og høre om kurserne og få en lille smagsprøve på undervisningen.
Informationsmødet foregår kl. 14-15 på Tranehaven, Schioldannsvej 31. Mødested er receptionen, tilmelding er ikke nødvendig.

Publiceret 04 November 2015 16:00

SENESTE TV