'Englene fra Gentofte' er en poetisk juleforestilling for børn i alderen 4-11 år.

'Englene fra Gentofte' er en poetisk juleforestilling for børn i alderen 4-11 år.

Juleforestilling om englene fra Gentofte

Filiorum og Meridiano Teatret er gået sammen om en juleforestilling for børn. Den spiller fra 28. november til 18. december

Af
Jeppe Lund

Der er juleforestilling for børn og deres voksne i tre uger i Det Gamle Kapel på C.V.E. Knutsvej. Det er Filiorum og Meridiano Teatret, som er gået sammen om 'Englene fra Gentofte', der langt fra ligner det traditionelle nisseteater.
Forestillingen begynder, da to børn drager af sted for at finde hjælp til deres fødende mor. Da sneen begynder at falde, farer de vild, og det bringer dem på en mytisk og magisk færd, hvor det mystiske blander sig med virkeligheden og fører dem ad snørklede og til tider lidt uhyggelige veje. For siden gammel tid er det lige præcis i perioden mellem solhverv og Hellig Trekonger, at det overnaturlige sniger sig ind i menneskenes verden.
Det er en poetisk og tankevækkende forestilling for de 4-11-årige og deres voksne. Handlingen udspiller sig midt i en magisk scenografi og med levende musik.
Forestillingen præsenterer desuden optagelser indsunget af det danske juniorkor fra Gentofte, der blander sig med livemusik fra scenen spillet af cellist Lea Havelund Rasmussen, som sammen med skuespiller Elise Müller udgør forestillingens cast.
Forestillingen spilles i Det Gamle Kapel på C.V.E Knutsvej og er målrettet børn i alderen 4-11 år. Den varer 45 minutter, og du kan købe billetter på www.billetten.dk og filiorum.dk. Spilleperioden er fra lørdag den 28. november til fredag den 18. december.

Publiceret 20 November 2015 11:00