Nøgenhed hyldes i Musikbunkeren

Multikunstneren Amelifé vil udfordre tilskuerne ved at provokere og konfrontere dem med deres svagheder

Multikunstneren Amelifé sætter fokus på skrøbeligheden bag facaden og tabuiseringen af den nøgne krop. Det sker med en helhedsoplevelse og performance i Musikbunkeren i Gentofte søndag 12. marts kl. 18.30, hvor der vil være fri entré og gratis mad.
Amelifé & The Little Orchestra byder velkommen til en aften, der vil vende publikums verdensbillede på hovedet. En rejse gennem nostalgi, glæde og sorg akkompagneret af ekspressiv moderne dans, tranceførende lyde og vegetarisk mad.
Den gamle bunker i Gentofte er blevet omdannet til en levende eventyrbog af scenografen Heidi Brunell. Scenerummet skal spejle det univers, Amelifé skaber i hendes optrædender - en strøm af følelser, der frembringer et stærkt bånd mellem musikerne og deres publikum; et samspil mellem den mørke tavshed og det sårbare.
Amelifé provokerer sit publikum ved at konfrontere deres svagheder og omfavne deres styrke og skønhed ved hjælp af projektet 'The Vulnerable Façade'.

Vi er blevet robotter

“Vi lever i et samfund, hvor det er et tabu at vise alle andre følelser end glæde, succes og konstant vækst. Vi er blevet robotter i vores eget system. Nøgenheden er blevet et sexsymbol fremfor menneskelighed, og som kunstner er det min opgave at vise folk, at vi ikke skal glemme det, der ligger nedenunder facaden: Den nøgne sandhed,” udtaler Amalie Hededam, der er komponist og visuel kunstner, og som er kunstneren bag Amelifé.
I december udgav Amelifé sin debutsingle 'Birds' med selvproduceret musikvideo, og i februar udkom Amelifé & The Little Orchestra's seneste release 'Desire', som er en live session optaget i komponistens eget musikkollektiv. gs

Publiceret 06 March 2017 07:00

Villabyerne nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag Villabyerne
SENESTE TV