Æggejagt og kanonmotion

Garderhøjfortet byder i påskeferien på æggepyntning, æggejagt og træning i kanontårnet

Hvis man trænger til at få gang i kroppen efter de gode påskefrokoster, så byder Garderhøjfortet på flere aktiviteter, der kan sætte pulsen lidt op.
I de interaktive udstillinger kan man træne som soldaterne gjorde det for 100 år siden, men man kan også pynte sine egne påskeæg eller gå på jagt efter de gemte æg i fortets gange.
Hvis man vil høre mere om Garderhøjfortets historie, kan man hver dag kl. 12 komme på en rundvisning i både strubekasernen, som rummer 11 forskellige kanon- og observationstårne, og i Infanterikasernen, som normalt ikke er åben for publikum.
Én gang i timen er det desuden muligt at komme på en guidet rundvisning i fortets største kanontårn, hvor børn og voksne kan få lov til selv at prøve at skubbe det 100 tons tunge tårn i stilling.
Hvis man er særligt interesseret i Jægersborgs historie, kan man tage med på en vandretur rundt i Jægersborg Skærtorsdag eftermiddag. Her vil Christian Teisen fra Historiske Oplevelser vise billeder og fortælle mere om, hvordan Jægersborg så ud under 1. verdenskrig. Billetter kan købes via fortets hjemmeside.
Garderhøjfortet har åbent i hele påskeferien (8.-17. april) fra kl. 10.30-16.
 
jbl

Publiceret 05 April 2017 17:45

Villabyerne nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Villabyerne
SENESTE TV