KINO:

Fashionista-drama og mordmysterier

Gentofte Kino byder på flere danmarkspremierer i ugen

Et par spændende og anderledes danmarkspremierer vil torsdag 6. juli blande sig i Gentofte Kinos øvrige program.
'Personal Shopper' er på én gang et fashionista-drama, et mord-mysterium og en spøgelseshistorie, hvor Maureen (Kristen Stewart) arbejder som personlig tøjindkøber for den maniske A-liste-berømthed Kyra, som lever et liv i absurd luksus.
Maureen opholder sig mest i Paris i håb om at komme i forbindelse med sin afdøde tvillingebror Lewis. Udover at være personlig shopper er Maureen nemlig, i lighed med sin afdøde bror, også et medium.
Som dagene går forekommer hendes desperate forsøg på 'kontakt' til Lewis stadig mere usandsynlige. Men så begynder Maureen at modtage gådefulde og ildevarslende tekstbeskeder fra en ukendt afsender.
Filmen 'Mysteriet ved Slack Bay' foregår i sommeren 1910. På stranden ved Den Engelske Kanal er turisterne på mystisk vis begyndt at forsvinde. De berygtede kommissærer Machin og Malfoy lokaliserer forsvindingerne til det lille fiskersamfund Slack Bay.
Her bor den mærkelige familie Brufort ledet af den karismatiske far, som kæmper for at holde sine uregerlige sønner i skak. De holder til på en lille bakke over bugten, og hver sommer bevæger de sig ned for at blande sig med de almindelige mennesker på stranden.
Og det er sådan en bemærkelighedsværdig kærlighedshistorie begynder.

’Mysteriet ved Slack Bay’ foregår i sommeren 1910 ved Den Engelske Kanal. Pressefoto

’Mysteriet ved Slack Bay’ foregår i sommeren 1910 ved Den Engelske Kanal. Pressefoto

Publiceret 04 July 2017 21:00

Villabyerne nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Villabyerne
SENESTE TV