KINO:

En identitetsforvirret superhelt og soldater med ryggen mod havet

I ugens to nye film i Gentofte Kino kæmper Spiderman kæmper med at finde sin nye plads, mens 400.000 soldater kæmper for at overleve

Af
Af Kathrine Albrechtsen

26. maj 1940 omringes 400.000 britiske og allierede tropper af fjendtlige styrker. De er fanget på en strand i Dunkerque med ryggen mod havet, og situationen spidser hurtigt til, da fjenden begynder at angribe fra alle sider.
'Dunkirk' er en af ugens nye storfilm i Gentofte Kino, som er skrevet, instrueret og produceret af Christopher Nolan, der bl.a. står bag The Dark Knight-trilogi.
Historien udfolder sig til lands, til vands og i luften, hvor RAF Spitfire Jagerfly utrætteligt angriber de fjendtlige jagere, mens hundredvis af småbåde bevæger sig af sted over Den engelske Kanal i en desperat redningsaktion mod tiden, der er ved at rinde ud.

Forvirret nabohelt

Hvor tiden er knap og spændingen er høj i 'Dunkirk', gælder det modsatte for Spiderman i 'Spiderman: Homecoming', som er den anden nye film i Gentofte Kino.
Efter de adrenalinpumpende oplevelser sammen med The Avengers i 'Captain America: Civil War', skal Peter Parker/Spiderman finde sig til rette i sin relativt normale tilværelse i New York bydelen Queens, dog under opmærksom overvågning af sin nye mentor, Tony Stark/Iron Man.
Peter forsøger at vende tilbage til gamle rutiner, men forstyrres hele tiden af sine ambitioner om at blive andet end blot den venlige, lokale nabohelt-light.
Men ventetiden fordufter, idet superskurken Vulture dukker op som ny trussel mod byens sikkerhed og alt det, som Peter holder allermest af i sin forvirrede teenagertilværelse. Den spindelvævsslyngende superhelt må i aktion.

Spiderman får selskab af Iron Man i den nye Spiderman-film.

Spiderman får selskab af Iron Man i den nye Spiderman-film.

Publiceret 17 July 2017 09:00

SENESTE TV