Pigtråd med den sidste løve og unge Beatophonics

Den tredje gang tirsdagspigtråd på Dyrehavsbakken 15. august lægger ud med Tony Summers fra The Lions

Tirsdag 15. august er tredje runde i rækken af Pigtrådskoncerter på Dyrehavsbakken.

Her spiller det måske mest lovende pigtrådsorkester i Danmark, The Beatophonics, tre entusiastiske og talentfulde musikere, der har kastet deres kærlighed og energi ind i interessen for at spille pigtrådsmusik, som det lød i 60'erne.

Live-album udsendt i år

The Beatophonics blev dannet i 2010 og består af Søren Koch (vokal, guitar), Rasmus Schrøder (vokal, bas) og Flemming Koch (vokal, trommer).

De har udgivet flere album og optrådte blandt andet i tv med Peter Belli ved en koncert i Køge sidste år.

Det blev til orkestrets første livealbum, naturligvis også på vinyl som i 60'erne. 'Live at Club The Liverpool House' blev udsendt i marts i år med 12 energiske numre fra bandets repertoire af egne numre plus klassiske tracks fra beatmusikkens guldalder.

De er tre, men lyder som et band med seks musikere og har den energi og kraft, som orkestrene havde i 60'erne, fremgår det af en pressemeddelelse fra arrangørerne af Tirsdags Pigtråd.
Koncerten 15. august starter med forsangeren Tony Summers fra The Lions. Han er den sidste aktive musiker fra det store navne The Lions i 60'erne, som var populære i Hit House.

Tony Summers fra legendariske The Lions er på banen igen med ’House Shake’ og flere andre klassiske pigtrådsnumre fra storhedstiden. Pressefoto

Tony Summers fra legendariske The Lions er på banen igen med ’House Shake’ og flere andre klassiske pigtrådsnumre fra storhedstiden. Pressefoto

Gendannet i 2012

Lions blev gendannet i forbindelse med Pigtrådens 50 års jubilæumsshow i Falkoner Centret i 2012, og siden har de været på banen igen med numre som 'House Shake', 'Skinnie Minnie', 'I Want You', 'Kansas City', 'Teenage Letter', 'Route 66' og mange flere.

Der er som altid gratis adgang til koncerten, som starter kl. 19.30.

jesl

Publiceret 08 August 2017 15:00

Villabyerne nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Villabyerne
SENESTE TV