Teens skaber kunst og sælger værker i GentofteNatten

Den kunstneriske iværksætterklub Skaberiet slår dørene op for teens, der 29. september kan skabe en robot, male et selfieportræt, komponere en sang eller skrive digte

Normalt byder GentofteNatten på udstillinger og koncerter, som de voksne kan være tilskuere til. Men i Skaberiet, Gentoftes nye kunstneriske iværksætterklub på Adolphsvej 59, er der aktivitet for kommunens 10-18-årige piger og drenge.
Hele aftenen skal der males kunstneriske selfie-portrætter eller bygges og designes robotter, forfattes personlige digte til både husgavle og tændstikæsker, og så kan de unge mennesker finde deres helt egen melodi og sangstemme.
De fire skræddersyede kreative workshops er udviklet af professionelle kunstnere og erfarne kreative undervisere, fremgår det af en pressemeddelelse fra Skaberiet.
De unge får her GentofteNattens eneste chance for at fordybe sig og prøve kræfter med en af deres kunstneriske sider og hele aftenen skabe værker i det nye store kreative rum i den gamle KTAS-bygning.
“Jeg har valgt, at vi skal arbejde med kunstneriske selfies på lærred, fordi man i selfiemaleriet kan digte nogle nye historier om sig selv. Lege med sin identitet,” udtaler kunstmaleren Helle IT blandt andet.
Der er kun plads til fem teens i hvert værksted, så man opfordres til at melde sig hurtigt til på www.skaberiet.nu. Når man det ikke i denne omgang, tilbyder Skaberiet 16 nye workshops i denne sæson.

Kig forbi til auktion kl. 21

Nysgerrige i alle aldre er meget velkomne til at kigge forbi i løbet af aftenen og se på de kreative og fantasifulde teens i arbejdsprocessen.
Trop op kl. 21 til auktionen og erhverv dig et stykke kunst skabt på stedet, opfordrer Skaberiet. jesl

Publiceret 26 September 2017 14:00

SENESTE TV