Udstilling:

Græsk natur som abstrakt virkelighed

Henrik Vistoft udstiller i Photographer’s Lab Gallery fra 12. oktober

Torsdag 12. oktober kl. 16-19 er der fernisering i Photographer's Lab Gallery, Ordrupvej 81, på udstillingen 'Reflections' bestående af 26 fotografier taget af Henrik Vistoft.
Om billederne fortæller han selv i en pressemeddelelse:
“I Grækenland på øerne omkring Kykladerne har jeg hentet inspiration til disse naturfotografier med hav, klipper og bølger. Fotografierne er abstrakt virkelighed, der giver betragteren en lille udfordring - det er utraditionelle fotografier, som nemt snyder øjet. Guder og sirener, et monster, et næsehorn og måske en søhest? Fotografierne virker levende og ændrer udtryk, alt efter, hvorfra de bliver betragtet.”
Henrik Vistoft fortæller, at han har fotograferet havet i alle døgnets timer, og til denne udstilling har han valgt de mest karakteristiske. Det er vand. Klipper, hav og bølger.
“Det har været meget tilfredsstillende at se mit projekt i store formater af mine egne fotografier her i Photographer's Lab Gallery. Fotografierne kommer til live, og det er en stor glæde at gå blandt dem, hele tiden finde nye udtryk og se noget, jeg ikke har lagt mærke til før,” fortsætter han.
Udstillingen kan ses til 20. november.
jesl

Publiceret 11 October 2017 08:30

Villabyerne nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Villabyerne
SENESTE TV