Ferietips:

Brug efterårsferien på biblioteket

Workshops, musik, film, teater, æblemost og masser af kryb. Efterårsferien på biblioteket er spækket med aktiviteter og spændende dyr. Fra den allermindste skabning til den allerstørste - plus alt det imellem

Efterårsferien bliver fyldt med aktiviteter på Gentofte Bibliotekerne. Her er et overblik:

I Dyssegårdskirken kan børn i alderen 4-10 år komme til dukketeaterforestilling søndag 5. oktober kl. 15.
Alle børn over seks år kan besøge Ordrup Biblioteks kreative hyggehjørne, Klub Kapow, tirsdag og torsdag imellem kl. 14.30 og16.30, og lørdag 21. oktober kan du tage hele familien med til familieyoga kl. 11-12. Pris 35 kroner.
Vangede Bibliotek inviterer til Brætspilsfestival onsdag til fredag kl. 11-18. Her kan alle være med til at spille, bygge og bytte alverdens brætspil.
På Gentoftegade Bibliotek kan de 3-6-årige nyde formiddagen med film mandag fra kl. 10.
I Jægersborg kan de alleryngste komme til teater lørdag 14. oktober kl. 10-11, når Olsens Teater underholder med en forestilling om det myldrende liv i skovbrynet.
Grøn Guides æblemostpresse er traditionen tro at finde på Hovedbiblioteket mandag kl. 11 til 14, på Jægersborg Bibliotek om tirsdagen kl. 11-16 og på Gentoftegade Bibliotek om onsdagen kl. 10-13.
På Hovedbiblioteket står den på dyr - både store og små, krible-krable og dem, man måske har lyst til at klappe.
Lørdag 14. oktober kl. 11 og 12.30 kan de 5-8-årige rejse tilbage i tiden til en verden fyldt med vulkaner og dinosaurer i workshoppen Palæontologens Tidsrejse.
Onsdag kan børn i alderen 4-10 år deltage i workshoppen 'Insekt for en dag' kl. 11-14, og fredag kl. 14-15 kan alle børn og voksne være med til workshoppen 'Tør du tygge på en græshoppe'? Har du lyst til at smage en melorm, så har du muligheden fredag kl. 13-14.
Hvordan er det mon at få vinger, eller hvad oplever en larve? Tirsdag kl. 11-11.45 på Hovedbiblioteket kan alle børn i 4-8-årsalderen komme til musikforestillingen Metamorfose, der handler om små dyr, som forandrer sig.
Er du rigtig glad for hunde eller måske lidt bange for dem? Så kan alle børn over seks år blive klogere på hunde og lære at omgås dem mandag kl. 14.30 på Hovedbiblioteket.
Torsdagens Papirsnedkeri samme sted byder på masser af mulighed for at tegne fra 15-17, og emnet er dyr.
I efterårsferien er der også film på programmet. 4-årige og ældre kan se tegne- eller børnedokumentarfilm mandag kl. 10-11, og alle børn fra syv år kan også komme og se film på lørdag kl. 11-12.30. Fælles for alle filmene er, at de handler om dyr.
Nogle af arrangementerne kræver tilmelding. Få mere information om det hele på genbib.dk.

I efterårsferien fortæller Christian Ohlendorff Knudsen fra Mars One-projektet om melorme og mad på Mars.

I efterårsferien fortæller Christian Ohlendorff Knudsen fra Mars One-projektet om melorme og mad på Mars.

I Dyssegårdskirken kan børn i alderen 4-10 år komme til dukketeaterforestilling søndag den 15. oktober kl. 15.

I Dyssegårdskirken kan børn i alderen 4-10 år komme til dukketeaterforestilling søndag den 15. oktober kl. 15.

Fredag kl. 14-15 kan alle børn og voksne være med til workshoppen ’Tør du tygge på en græshoppe’?

Fredag kl. 14-15 kan alle børn og voksne være med til workshoppen ’Tør du tygge på en græshoppe’?

Publiceret 13 October 2017 12:30

SENESTE TV