Gospelgalla til støtte for anbragte børn

120 gospelsangere fylder Bellevue Teatret. Overskuddet går til Lær for Livet

Når 120 gospelsangere 29. oktober klokken 19 fylder scenen på Bellevue Teatret, er det ikke blot til glæde for publikum i salen. Hele overskuddet fra koncerten går nemlig til at hjælpe børn, der enten bor i plejefamilie eller i en institution uden for deres hjem.
Det er Gentofte Gospel Choir, der sammen med en række gæstesolister står bag koncerten. Det er sjette år i træk - både at koret inviterer til gallakoncert, og at overskuddet fra koncerten går til velgørenhed.

Learning Camps

I år er det organisationen Lær for Livet, der er modtageren. Lær for Livet arbejder for at styrke anbragte børn personligt, fagligt og socialt, bl.a. via mentorordninger og intensive læringsforløb - såkaldte Learning Camps.
Målet er, at børnene bliver i stand til at gennemføre en ungdomsuddannelse. Det er der i dag nemlig kun 30 procent af de anbragte børn, der gør mod 80 procent af de ikke anbragte børn.
“Vi er meget beærede over at være blevet valgt som modtager af de penge, Gentofte Gospel indsamler,” siger Illa Westrup Stephensen, direktør i Lær for Livet og selv borger i Gentofte Kommune.
Claus Christensen udgør sammen med sangerinde Sara Broberg og pianist Mikael Nordmark Gentofte Gospel Choirs musikalske ledelse. Han er glad for at kunne støtte de anbragte børns læring.
“Gospelmusikken handler dybest set om næstekærlighed. Derfor vil vi gerne bidrage til at støtte børn, der trænger til en hjælpende hånd,” siger Claus Christensen ifølge en pressemeddelelse.
Mikael Nordmark, der er kendt fra blandt andet DR's X-Factor, vil være kapelmester for det over ti mand store band. Repertoiret vil byde på klassisk gospel, soul og funk.
Direktør Illa Westrup forventer at bruge overskuddet fra koncerten på at give børnene en musikalsk oplevelse.
“På vores Learning Camp oplever vi, hvordan musik og fællessang forløser og bringer sammenhold og fællesskab mellem vores Learning Kids,” siger Illa Westrup Stephensen.
 
jbe

“Vi synes, det er oplagt, at de indsamlede penge bliver brugt på en musik-workshop til næste års Learning Camp,” siger direktøren for Lær for Livet, Illa Westrup Stephensen.

“Vi synes, det er oplagt, at de indsamlede penge bliver brugt på en musik-workshop til næste års Learning Camp,” siger direktøren for Lær for Livet, Illa Westrup Stephensen.

Publiceret 25 October 2017 21:00

Villabyerne nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Villabyerne
SENESTE TV