KINO:

Tag på rundrejse til Jordens skyggesider

Ugen byder på tre meget forskellige premierefilm i Gentofte Kino

Af
Af Jesper Bjørn Larsen

Med et drama, en komedie og en dokumentar er der i den grad noget for enhver smag i biografmørket i den kommende uge.
Dramaet kommer fra den græske instruktør Yorgos Lanthimos, som med filmen 'The Killing of a Sacred Deer' vandt prisen for bedste manuskript ved dette års Cannes Film Festival.
Steven (Colin Farrell) er en ekstremt dygtig hjertekirurg og gift med Anna (Nicole Kidman), der er en højt respekteret øjenlæge. De lever et lykkeligt og rigt liv sammen med deres to børn, Kim på 14 år og Bob på 12.
Steven har fået et nært venskab til den 16-årige dreng Martin (Barry Keoghan), som er forældreløs. Tingene tager en uventet og dyster drejning, da Steven introducerer Martin for familien. Gradvist krakelerer den verden, de kender, og Steven må gøre et chokerende offer for ikke at miste alt.

Udsatte mødre

Bad Moms-bølgen fortsætter med 'A Bad Moms Christmas', hvor de tre overbebyrdede og underværdsatte mødre Amy (Mila Kunis), Kiki (Kristen Bell) og Carla (Kathryn Hahn) står over for verdensmesterskabet i at være mor: Julen.
De skal skabe god julestemning, være de perfekte værter og samtidig sørge for, at alt går glat, når de får besøg at tre helt særlige gæster - deres egne mødre.
Over 65 millioner mennesker er blevet tvunget til at forlade deres hjem på grund af krig og forfølgelse, og vi ser lige nu den største flygtningekrise siden anden verdenskrig.
Dokumentarfilmen 'Human Flow' er en filmrejse under ledelse af den internationalt anerkendte kunstner og instruktør Ai Weiwei, som viser denne massemigration med et stærkt visuelt udtryk. Hans dokumentar skildrer både flygtningekrisens overvældende omfang og dens store menneskelige konsekvenser.

'Bad Moms Christmas' har bl.a. Mila Kunis på rollelisten.

'Bad Moms Christmas' har bl.a. Mila Kunis på rollelisten.

'Human Flow' følger mennesker på flugt.

'Human Flow' følger mennesker på flugt.

Publiceret 06 November 2017 21:00

Villabyerne nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Villabyerne
SENESTE TV